لیست اختراعات محمدعلي بادامچي زاده
در اختراع پيشنهادي بازوي ربات يك درجه آزادي مبتني بر فلزات حافظه دار طراحي، ساخته و عملكرد آن با الگوريتم¬هاي پيشرفته كنترلي، بهبود يافته¬است. اين اختراع در زمينه فني مهندسي برق، مكاترونيك و رباتيك ارائه¬شده و مقصود از آن جايگزيني محرك-هاي صنعتي موجود با محرك¬هاي حافظه¬دار است بطوريكه مشكلات فني محرك¬هاي پيشين را از بين ببرد. از جمله برجستگي¬هاي تكنيكي اين اختراع پياده¬سازي كنترل¬كننده¬هاي پيشرفته بر روي يك ساختار ساده با قابليت پياده¬سازي صنعتي است. با توجه به اينكه محرك¬هاي صنعتي موجود نظير موتورهاي الكتريكي و پنوماتيكي عموما داراي مشكلات فني نظير ابعاد بزرگ، وزن بالا، نياز به ولتاژ و جريان بالا، ايجاد آلودگي صوتي در حين كار، نسبت قدرت به وزن پايين، نياز به نگهداري و قابليت اطمينان پايين بوده و نيز با توجه به اين¬كه آلودگي هوا و آلودگي¬هاي صوتي از دغدغه¬هاي دنياي امروز بويژه در كلان¬شهرهايي چون تهران هستند، نياز به جايگزيني محرك¬هاي صنعتي موجود با محرك¬هاي دوستدار محيط زيست همچون فلزات حافظه¬دار روز به روز افزايش مي¬يابد و اين محرك¬ها جايگزين مناسبي براي محرك¬هاي صنعتي به نظر مي¬رسند. از جمله كاربردهاي اصلي اين اختراع مي¬توان به استفاده از آن در زمينه¬هاي نظامي، پزشكي، خطوط توليد كارخانه¬ها و بويژه بعنوان ماهيچه¬مصنوعي در صنعت رباتيك اشاره نمود.
امروزه به دلايلي همچون بي ثبات بودن قيمت سوختهاي فسيلي، محدود بودن منابع انرژي سُنتي، آلودگي روزافزون هوا و پديدهي گرمايش زمين، منابع انرژي تجديدپذير مورد اهميت واقع شدهاند. در عمل، به دلايلي همچون افزايش قابليت اطمينان و محدوديتهاي ذاتي اين گونه از منابع، غالباً تعدادي از آنها با يكديگر هيبريد شده و مجموعهي حاصل منبع انرژي تجديدپذير هيبريدي ناميده ميشود. كنترل منابع هيبريدي به منظور برآورده شدن دو هدف ۱) استخراج حداكثر توان از منابع و ۲) تنظيم ولتاژ بار در مقدار مطلوب صورت ميگيرد. روشهايي كه تاكنون براي كنترل منابع هيبريدي ارائه شدهاند، وابسته به مقادير ولتاژ منابع و مقدار بار هستند. از آن جايي كه اين مقدار در عمل نامعلوم و متغير با زمان هستند، مقدار دقيق آنها در دسترس نبوده و در نتيجه كنترلكنندههاي موجود عملكرد مناسبي را از خود نشان نميدهند. در طرح پيشنهادي، نوعي الگوريتم شناسايي جبري طراحي ميگردد كه ضمن تخمين دقيق اين پارامترهاي نامعلوم، ضرايب كنترلكننده را به گونهاي تنظيم ميكند تا سيستم حلقه بسته رفتار مناسبي داشته باشد. رفتار سيستم كنترلي پيشنهادي توسط شبيهسازي عددي و پيادهسازي آزمايشگاهي مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج حاكي از بهبود عملكرد كنترلكنندهي پيشنهادي نسبت به كنترلكنندههاي موجود است.
با توجه به اينكه برنامه هاي كامپيوتري همواره از الگوريتم هاي خاصي استفاده مي كنند اين امر سبب مي شود كه توليد دنباله اعداد تصادفي به مفهوم وقاعي امكان پذير نباشد به همين دليل نيز به دنباله توليد شده توسط كامپيوتر را دنباله اعداد شبه تصادفي گويند اين اعداد با استفاده زا يك رابطه بازگشتي توليد مي شوند و نتايج كاملا به هم وابسته اند و تا حد زيادي قابل پيش بيني خواهند بود. لذا نياز به مداري مي باشد كه بتواند نويز را به صورت سخت افزاري ايجاد كند كه با نمونه برداري از آن مي توان دنباله تصادفي ديجيتال را ايجاد كرد.
موارد یافت شده: 3